Dagbesteding bij

Wij bieden dagbesteding aan in vorm van sport en spel op maat voor kinderen en jongvolwassenen. Onze Professionals hebben allemaal minimaal 5 jaar ervaring en begeleiden en rapporteren de ontwikkelingen tijdens en na de sessies.


Niet alleen de gezondheid is daarmee gediend, maar ook wordt via sport en spel op een natuurlijke manier gewerkt aan o.a. sociale vaardigheden, structuur, discipline.


Een kind of jongvolwassene die teruggetrokken, angstig, gespannen of agressief is, kan baat hebben bij deze vorm van begeleiding tijdens onze voetbal/fitness/dans work outs. Het liefst doen we dat op onze locatie, waar we onze gym speciaal op maat voor hebben gemaakt. We hebben een speciale prikkelarme ruimte, waar indien nodig een time out kan plaatsvinden. Zo proberen wij in te spelen op de behoefte van de kinderen/jong volwassen.

 

Daar waar mensen werken worden weleens fouten gemaakt of ontstaan er meningsverschillen. Wij doen er alles aan om onvrede te voorkomen. Mocht onvrede toch leiden tot een klacht? Maak het bespreekbaar met ons. Ons uitgangspunt is om samen een oplossing te vinden door een open en eerlijk gesprek te voeren. Mocht het bespreken van je onvrede of klacht niet leiden tot het gewenste resultaat en wil je graag je klacht voorleggen aan een onafhankelijke commissie? Dat kan ook!

Fidelity Zorg is aangesloten bij een onafhankelijke klachtenregeling genaamd Klachtenportaal Zorg. Op de website www.klachtenportaalzorg.nl vind je het klachtenformulier. Hier kun je jouw klacht kwijt onder vermelding van ‘Fidelity Zorg’ en het lidmaatschapnummer 16607 Klachtenportaal Zorg streeft ernaar om alle klachten zo snel mogelijk af te handelen.

Hierbij de route:
- Bespreek de onvrede of klacht eerst met ons.
- Komen wij er samen niet uit? Dan kunnen we contact opnemen met Klachtenportaal Zorg via het telefoonnummer 0228-322205 of per e-mail op info@klachtenportaalzorg.nl.
- Of we kunnen het klachtenformulier op de website www.klachtenportaalzorg.nl invullen.


Aanmeldprocedure: Wonen

Wil je graag bij ons komen wonen of heb je een vraag?
Dan helpen we je graag verder. Wil je meer weten over de aanmeldprocedure,
neem dan contact op via onderstaande opties of vul het contactformulier in.

Meer weten?

Neem contact op.

Wij staan voor je klaar!

Wil je meer weten over onze fasehuizen?

Hoofdkantoor:

Mr. E.N. van Kleffenstraat 4
6842 CV, Arnhem