Kamertraining bij

Kamertraining is bedoeld voor jongeren tussen de 16 en 23 jaar oud die zelfstandig (gaan) wonen en daarbij individuele hulp en begeleiding nodig hebben. De jongeren krijgen bij FidelityZorg altijd een eigen kamer in het huis. De overige voorzieningen worden wel gedeeld met de rest van de bewoners zoals bijvoorbeeld de woonkamer, badkamer,  keuken etc. Het doel van van het kamertraining traject is dat de jongeren uiteindelijk geheel zelfstandig kunnen functioneren op alle gebieden waar men mee te maken krijgt bij het zelfstandig wonen.


Wij zorgen er voor dat de jongeren die bij ons zijn alle vaardigheden eigen maken die horen bij het zelfstandig wonen. Denk hierbij aan aan het maken van een duidelijke dagelijkse planning, persoonlijke verzorging, administratieve vaardigheden en vrijetijdsbesteding. Er zullen stapsgewijs onderdelen worden toegevoegd aan het dagelijkse ritme met het uiteindelijke doel dat de jongere een eigen woning kan betrekken.

Kamertraining "De Kroon"   

Daar waar mensen werken worden weleens fouten gemaakt of ontstaan er meningsverschillen. Wij doen er alles aan om onvrede te voorkomen. Mocht onvrede toch leiden tot een klacht? Maak het bespreekbaar met ons. Ons uitgangspunt is om samen een oplossing te vinden door een open en eerlijk gesprek te voeren. Mocht het bespreken van je onvrede of klacht niet leiden tot het gewenste resultaat en wil je graag je klacht voorleggen aan een onafhankelijke commissie? Dat kan ook!

Fidelity Zorg is aangesloten bij een onafhankelijke klachtenregeling genaamd Klachtenportaal Zorg. Op de website www.klachtenportaalzorg.nl vind je het klachtenformulier. Hier kun je jouw klacht kwijt onder vermelding van ‘Fidelity Zorg’ en het lidmaatschapnummer 16607 Klachtenportaal Zorg streeft ernaar om alle klachten zo snel mogelijk af te handelen.

Hierbij de route:
- Bespreek de onvrede of klacht eerst met ons.
- Komen wij er samen niet uit? Dan kunnen we contact opnemen met Klachtenportaal Zorg via het telefoonnummer 0228-322205 of per e-mail op info@klachtenportaalzorg.nl.
- Of we kunnen het klachtenformulier op de website www.klachtenportaalzorg.nl invullen.


Aanmeldprocedure: Wonen

Wil je graag bij ons komen wonen of heb je een vraag?
Dan helpen we je graag verder. Wil je meer weten over de aanmeldprocedure,
neem dan contact op via onderstaande opties of vul het contactformulier in.

Meer weten?

Neem contact op.

Wij staan voor je klaar!

Wil je meer weten over onze fasehuizen?

Hoofdkantoor:

Mr. E.N. van Kleffenstraat 4
6842 CV, Arnhem